Incompany training

Eenvoudig te organiseren en kostenbesparend. Incompany trainingen zijn een ideale manier om medewerkers een cursus of opleiding te laten volgen. Zoals de naam al doet vermoeden, geven wij incompany trainingen op locatie, bij jou op het bedrijf. Een getrainde docent komt jouw kant op voor een cursus BHV, VCA of één van de vele andere incompany trainingen van ATO.

Incompany Header

Incompany training op maat

Trainingen vinden over algemeen plaats bij ons op locatie. Het is echter ook mogelijk om bij jou op het bedrijf cursussen te houden. Incompany training, noemen wij dat. Hierbij komt een geschoolde docent op locatie langs om medewerkers te grondig te trainen. Benieuwd welke trainingen wij incompany kunnen geven? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom incompany training?

Groot voordeel van incompany trainingen is dat wij hiermee maatwerk kunnen leveren. Onze trainingen sluiten naadloos aan op jouw organisatie. Vooraf bespreken we wensen en doelstellingen, zodat we zo efficiënt mogelijk aan de slag kunnen. Zo houd je zelf de regie over de gekozen training. Nog een pluspunt: deelnemers hebben geen reistijd en maken geen reiskosten. Door op het eigen bedrijf een training te houden, maak je deelnemers het zo makkelijk mogelijk én bespaar je kosten.

BHV incompany

Hulpverlening kunnen bieden bij ongevallen of brand. Niet in paniek raken, maar kalm en adequaat handelen. Dat leer je tijdens een BHV-cursus incompany. Wij komen langs op jouw bedrijf om deze eendaagse training te verzorgen. Een vooropleiding hebben cursisten niet nodig. Al eens eerder deze basiscursus gevolgd? Wij geven ook BHV herhaling incompany.

VCA incompany

Een VCA incompany cursus volgen op locatie? Ook dat kan bij ATO. Een VCA-certificaat moet je hebben bij werk met een verhoogd risico op lichamelijk letsel en verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid. Met een VCA Basis (B-VCA) tonen deelnemers aan dat ze basiskennis van veiligheid, gezondheid en milieu hebben.

Meer weten?

Avatar Ato
ATO Bedrijfstrainingen
Stel een vraag