Subsidiemogelijkheden

Bij ATO staat kwaliteit voorop. Ook onze eigen trajecten moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Pas dan kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Wij laten jou hier graag van meeprofiteren. Dit doen wij door subsidiemogelijkheden voor diverse opleidingen en nascholingstrajecten aan te bieden.

De subsidiemogelijkheden zijn er voor diverse opleidingen en trajecten binnen verschillende branches. ATO Bedrijfstrainingen biedt trajecten die aansluiten op een verscheidenheid aan instanties. Ook is ATO aangesloten bij de formatie van het sectorplan SOOB, het Scholingsfonds voor de bouw en het SWWT. Wil jij je personeel graag bij-, om- of nascholen? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor subsidies.

Code 95 NASCHOLING BEROEPSCHAUFFEURS

Chauffeurs hebben de juiste nascholing nodig. Dankzij code 95 voldoe je aan de verplichte nascholing. Zo zit je zeker achter het stuur en ga je veilig de weg op. Voor deze nascholing is er subsidie beschikbaar.

Subsidie via Doorzaam & Colland Arbeidsmarkt

Met de subsidiemogelijkheden van Doorzaam als Colland Arbeidsmarkt bied jij je uitzendkrachten en medewerkers meer zekerheid voor de toekomst. Daarnaast geef je ze de kans om hun talenten verder te ontwikkelen tot vaardigheden.

Subsidies via OOM en SOOB

Met de subsidie van OOM en SOOB Subsidiepunt kun je als werkgever in de metaal, techniek transport en logistiek jouw medewerkers die functiegerichte cursus, training of opleiding laten volgen. Met deze vergoedingen kun jij via ATO verschillende trajecten aanbieden.