Over ATO Bedrijfstrainingen

Goed geschoold personeel is een verrijking voor elk bedrijf. Medewerkers die weten hoe ze goed en veilig moeten werken, behalen betere resultaten – zowel voor eigen organisatie als voor klanten. De trainingen, cursussen en opleidingen van ATO Bedrijfstrainingen geven personeel de kans om certificaten en diploma’s te halen volgens de laatste wet- en regelgeving. ATO is sinds de start in 2011 alleen maar gegroeid. Sindsdien doen we er alles aan om kwaliteit na te streven. Daarom zijn we NRTO, SOG, CCV en SOOB gecertificeerd.

Ato Pand

Wij zijn ATO Bedrijfstrainingen

Iedereen heeft ergens talent voor. Soms is dat relevant voor de sector waarin je actief bent, soms juist voor een heel ander vakgebied. Waar jouw skills ook liggen, iedereen heeft baat bij bijscholing of omscholing.

Gericht op de praktijk

Een van onze praktijkgerichte cursussen, trainingen en opleidingen kan iemands talent nog beter tot z’n recht laten komen. Door in de praktijk steeds meer ervaring op te doen, word je nog beter in je vak. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit veel praktijkgericht leren, ondersteund met een klein deel theorie. Cursisten doen hands-on ervaring op en krijgen snel de fijne kneepjes van een vak onder de knie.

Opleiden tot vakmensen

Bij ATO leer je door te doen, onder leiding van ervaren leermeesters. Je doet de vereiste skills en ervaring op en vertrekt met de juiste papieren op zak. Wij kijken goed naar de behoefte van kandidaten én de klant. Is er een training of cursus die bij jouw bedrijf net iets anders ingestoken moet worden? Dan stemmen we onze trainingen daar gezamenlijk op af. Zo is er voor jouw bedrijfstak en medewerkers altijd de juiste cursus, training of opleiding. Voor ons betekent het dat wij blijven doen waar we goed in zijn: mensen opleiden tot vakmensen.

Leeuwarden

Pallasweg 28
8938 AS Leeuwarden
Route bekijken

Middenmeer

Industrieweg 60
1775 PW Middenmeer
Route bekijken