Werken en leren in de GWW

  • Overig
  • vanaf 3.200,00 (excl. BTW)

Opleiding in de GWW

De werkgelegenheid in de GWW/infratechniek is groot, en daar is goede reden voor. Nederland investeert ruim in de civiele techniek. Gebouwen en wegen om ons heen, kabels en leidingen onder de grond: alles wordt gerealiseerd door echte vaklui. Een baan als grondwerker, monteur of voorman is lekker afwisselend en in de frisse buitenlucht. Wie wil dat nou niet?

Werken aan de toekomst van Nederland én die van jezelf? AB Vakwerk richtte haar eigen instituut voor vakopleidingen op: de AB Vakschool. Daarmee biedt het uitzendbureau verschillende vakopleidingen in de Infra, aangepast op jouw ervaring in de sector. Via de Vakschool leer jij binnen enkele weken een (nieuw) vak. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en je kunt meteen betaald aan het werk.

Zo werkt het

Je hebt de keuze uit leslocaties in Leeuwarden of Middenmeer. Op jouw locatie heb je binnen 3 weken de basis van grondwerk te pakken. Van een vakkracht leer je direct de fundamenten van het vak. En omdat dit een praktijkgerichte opleiding is, blijven dikke handboeken in de kast liggen. Je leert in de praktijk hoe een laser werkt en hoe je bouwtekeningen moet lezen. Ook ga je vrij snel het nodige graafwerk verrichten met een minigraver.

Na deze 3 weken heb je de basiskennis van het grondwerk onder de knie én 5 certificaten op zak: 'Grondwerker', 'VCA Basis', 'Graven met de minigraver’, 'Veilig werken langs de weg' en 'Graven zonder graafschade volgens de WIBON regeling'. Alles goed afgerond? Dan is er baangarantie en start je meteen als fulltime grondwerker.

Waar en wanneer is deze cursus?

Cursusoptie Prijs
Vakopleiding GWW €3.200,00 (excl. BTW) 3.200,00 (excl. BTW)

Doorleren naar vakman Infra

Wil je nog doorleren? Dat kan! Terwijl jij via AB Vakwerk aan het werk bent als grondwerker, kunnen we je verder opleiden tot monteur huisaansluitingen, vakspecialist Infra of voorman. Wij betalen en regelen alle extra kennis, ervaring en certificaten die je hiervoor nodig hebt. Zo kun jij lekker betaald aan het werk en tegelijkertijd blijven leren.

Waarom werken en leren in de Infra?

  • Je hebt geen vooropleiding of ervaring nodig.
  • Je krijgt praktijkles op ons eigen oefenterrein (geen dikke boeken dus).
  • Na 3 weken kun je 5 certificaten toevoegen aan je cv.
  • Doorgroeien tot monteur huisaansluitingen, vakspecialist GWW, voorman etc.

Heb je nog vragen?

Avatar Ato
ATO Bedrijfstrainingen
Stel een vraag