advies-training-organiseren
  • Nieuws
  • Werken en leren via de AB Vakschool bij ATO

Werken en leren via de AB Vakschool bij ATO

Als jij werk wilt maken van jouw toekomst

Dan is de AB Vakschool uitermate geschikt voor jou! Een vooropleiding of ervaring? Dat is bij ons niet nodig! Zit je nu werkeloos thuis? Of ben je klaar met school? Heb je geen zin meer in je huidige baan of ben je het seizoenwerk helemaal zat? Welke reden je ook hebt, de AB Vakschool biedt jouw de kans om een (nieuwe) start te maken!

Kosteloos kun jij een vakopleiding volgen. Momenteel bieden wij deze vakopleidingen aan in de agrarische sector, grond,- weg- en waterbouw en techniek. In alle sectoren hebben onze vakopleidingen dezelfde opzet. Geen dikke boeken en twee jaar in de schoolbanken, maar korte praktijk gerichte vakopleidingen van drie tot vier weken. Na deze eerste weken kun je direct via ons aan het werk in jouw gekozen sector. Hierna nog doorleren? Dat kan! Tijdens je werk kun je via ons gratis nog meer opleidingen en cursussen volgen om door te groeien tot een echte Vakwerker.

Nieuwsgierig tot welke functies wij je kunnen opleiden, wat je kunt gaan verdienen en hoe de vakopleidingen er precies uitzien? Klik op onderstaande link en bekijk de mogelijkheden!

https://www.abvakwerk.nl/werken-en-leren