advies-training-organiseren
  • Nieuws

Werken en leren via de AB Vakschool bij ATO

Als jij werk wilt maken van jouw toekomst

Dan is de AB Vakschool uitermate geschikt voor jou! Een vooropleiding of ervaring? Dat is bij ons niet nodig! Zit je nu werkeloos thuis? Of ben je klaar met school? Heb je geen zin meer in je huidige baan of ben je het seizoenwerk helemaal zat? Welke reden je ook hebt, de AB Vakschool biedt jouw de kans om een (nieuwe) start te maken!

Kosteloos kun jij een vakopleiding volgen. Momenteel bieden wij deze vakopleidingen aan in de agrarische sector, grond,- weg- en waterbouw en techniek. In alle sectoren hebben onze vakopleidingen dezelfde opzet. Geen dikke boeken en twee jaar in de schoolbanken, maar korte praktijk gerichte vakopleidingen van drie tot vier weken. Na deze eerste weken kun je direct via ons aan het werk in jouw gekozen sector. Hierna nog doorleren? Dat kan! Tijdens je werk kun je via ons gratis nog meer opleidingen en cursussen volgen om door te groeien tot een echte Vakwerker.

Nieuwsgierig tot welke functies wij je kunnen opleiden, wat je kunt gaan verdienen en hoe de vakopleidingen er precies uitzien? Klik op onderstaande link en bekijk de mogelijkheden!

https://www.abvakwerk.nl/werken-en-leren 


Nieuwe cursussen mogelijk bij ATO

Vanaf heden is het ook mogelijk om de cursus 'Veilig werken met de Minikraan', 'Veilig werken met de Shovel' en 'Veilig werken met de HGM' te boeken. 
We hopen de datums hiervoor zo spoedig mogelijk toe te voegen aan onze online planning.
Heeft u interesse in één van deze cursussen neem gerust contact met ons op.

Vacature Tractor Rijinstructeurs (T-Rijbewijs)

Heb jij een passie voor landbouwvoertuigen en verkeer en draag je dit graag aan anderen over?
Dan komen wij graag met jou in contact.

Als Tractor Rijinstructeur (cat. T) leidt je jongeren vanaf 16 jaar op en maak je ze bekwaam in het rijden en manoeuvreren met landbouwvoertuigen. Wij hebben plaats voor gedreven en resultaatgerichte collega’s voor onze locaties in Leeuwarden en Middenmeer met affiniteit voor verkeer en landbouwvoertuigen.
  • Je bent in het bezit van een geldig WRM certificaat voor tenminste categorie B en/of T of de bereidheid deze te behalen.
  • Je hebt kennis en ervaring met landbouwvoertuigen en de doelgroep
Heb je interesse in en affiniteit met de functie maar nog niet de juiste papieren? Ook dan zien we graag je reactie! 

Voel jij je aangetrokken tot deze uitdagende functie?
Reacties ontvangen wij graag per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Voor vragen over deze vacature kun je contact met ons opnemen.

Docent 'Veilig werken met de minikraan en Grond-, Weg en Waterbouw' gezocht

Voor onze cursus 'Veilig werken met de minikraan en Grond-, Weg en Waterbouw' zijn wij op zoek naar een docent.

U bent verantwoordelijk voor ontwikkeling, het beheer en de uitvoering van deze cursus.

U beschikt over ruime ervaring in het werken met de Minikraan en in het Grond-, weg en waterbouw werk. 

Weet u uw kennis en enthousiasme net als ATO Bedrijfstrainingen over te brengen op de cursist dan zijn wij op zoek naar u.

Voelt u zich door bovenstaande aangesproken?
Dan verzoeken wij u uw cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te mailen. Wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor meer informatie zie https://www.abvakwerk.nl/gww

Cursussen binnenkort