advies-training-organiseren

GWW

WERKEN EN LEREN IN DE GWW
Van gebouwen tot wegen en van kabels tot leidingen: alles onder en om ons heen wordt gemaakt door vakmensen. Als grondwerker werk je niet alleen aan de toekomst van Nederland, je bouwt ook aan die van jezelf! Werken als grondwerker is afwisselend en veel in de buitenlucht. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld grondwerker GWW en/of kraanmachinist. De werkgelegenheid in de grond-, weg- en waterbouw is groot, nu en in de toekomst.

DAAROM WERKEN EN LEREN
  • geen vooropleiding of ervaring nodig;
  • 3 weken praktijkles op ons eigen oefenterrein;
  • geen dikke boeken; • 5 certificaten: ‘graven met de minigraver’, ‘graven zonder graafschade volgens de WIBON regeling’, ‘grondwerker', 'VCA' en 'veilig werken langs de Weg';
  • baangarantie bij AB Vakwerk
  • tijdens je werk als grondwerker volop begeleiding van onze leermeesters;
  • doorgroeien tot kraanmachinist, vakspecialist GWW, voorman etc.
WERKEN EN LEREN
Binnen 3 weken leer je de basis van het grondwerk op onze eigen leslocaties in Leeuwarden (Friesland) of in Middenmeer (Noord-Holland). Onder begeleiding van een vakkracht ga je direct aan de slag en leer je de eerste kneepjes van het vak. Dikke handboeken blijven tijdens deze praktijkgerichte opleiding blijven in de kast liggen. Je leert in de praktijk hoe een laser werkt en hoe je bouwtekeningen leest. Ook verricht je al de nodige graafwerkzaamheden met een minigraver.

Na deze 5 weken heb je de basiskennis over het grondwerk in huis én 5 certificaten op zak; 'graven met de minigraver’, ‘graven zonder graafschade volgens de WIBON regeling’, ‘grondwerker', 'VCA' en 'veilig werken langs de Weg';. Na een succesvolle afronding is er baangarantie en start je meteen als fulltime grondwerker.

Wil je nog doorleren? Dat kan! Terwijl je aan het werk bent als grondwerker kunnen we je verder opleiden tot kraanmachinist, vakspecialist GWW, uitvoerder of vakspecialist Infra. Wij betalen en regelen alle extra ervaring, kennis en certificaten die je hiervoor nodig hebt. Zo kun jij lekker betaald werken en leren.